Locatie 

 

De activiteiten op zaterdag 15 en zondag 16 oktober vinden plaats in TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht. 

Alle informatie over bereikbaarheid per openbaar vervoer, te voet, per fiets en per auto vind je hier: https://www.tivolivredenburg.nl/nl/informatie/detail/573/Route 

 

Bij binnenkomst ga je naar de 6e verdieping. 

- zonder harp: middenin de hal de grote roltrap op naar boven, dan nog 2 roltrappen en je bent er. 

- met harp: ga naar Lift Oost, daar staat iemand die kan zorgen dat de lift op de goede verdieping stopt. 

 

!! PARKEERTIP: reserveer van tevoren een parkeerplaats in één van de parkeergarages in de buurt! Dan sta je de hele dag voor €10. 

P4 is een handige keuze qua aanrijden én lopen naar TivoliVredenburg, evt. met harp op een kar of over de schouder. Reserveer hier: https://secure.interparking.com/NL/index_nl.html?id=P4%20Stationsstraat 

 

Als je het toch niet ziet zitten om vanuit de parkeergarage naar TivoliVredenburg te lopen met je instrument, kan je gebruik maken van het expeditie-dock onder het gebouw. Daarvoor moet echter wel van tevoren een tijd en je kenteken geregistreerd worden! Neem daarvoor contact met ons op via info@jazzharp.org, 06 4058 7484 of 06 24311122. 

 

 

Op vrijdag 14 oktober gaat de Jazz Harp Academy Intensive Course al van start in het Conservatorium, Mariaplaats 28, 3511 LL Utrecht. 

 

shopping cart

items

total

 

check out