NIEUWSBRIEF 

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. 

 

Harphuur 

 

Een beperkte voorraad harpen zal beschikbaar zijn voor verhuur. In principe zijn deze bedoeld voor buitenlandse deelnemers. Als je in Nederland of België woont en toch een huurinstrument nodig hebt, dan kan je ons dat laten weten en kijken we of we je een plek op de standby lijst kunnen aanbieden. 

 

Om te zorgen dat we voldoende harpen beschikbaar hebben en de kosten zo laag mogelijk te houden, is beschikbaarheid en prijs in principe gebaseerd op het delen van een harp met 2 deelnemers uit dezelfde groep. Het is mogelijk een voorkeur voor een eigen harp (alleengebruik) aan te geven, wij laten het dan weten als er voldoende instrumenten beschikbaar zijn. 

 

Huurprijzen: 

Folkharp: €25 voor de duur van het festival (alleengebruik: €50, indien beschikbaar) 

Pedaalharp: €37,50 voor de duur van het festival (alleengebruik: €75, indien beschikbaar) 

 

Verzekering: 

Het hebben van een WA verzekering is een voorwaarde voor het huren van een harp op het Jazz Harp Festival. Voor degenen die niet over een WA verzekering beschikken is het mogelijk een tijdelijke bescherming af te kopen voor het huurinstrument voor de duur van het festival à €10 per hakenharp, €17,50 per pedaalharp (uiterlijk een week voor het festival aan te vragen). 

 

Aanvragen: 

Je kan een huurharp aanvragen met dit formulier: http://goo.gl/m3x71 

 

shopping cart

items

total

 

check out