NIEUWSBRIEF 

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. 

Parkeerinformatie en OV tips 

 

Locatieoverzicht in Google Maps 

 

Alle locaties (Het Leidse Volkshuis, de Aalmarktzaal, De Branderij & Scheltema) zijn met de auto bereikbaar, voor de deur uitstappen is dus mogelijk. 

 

Wij adviseren diegenen die met een kleine harp komen zonder begeleiders om vervolgens de auto te gaan parkeren echter om direct naar het parkeerterrein aan de Haagweg te rijden (zie onder). Hiervandaan rijden met grote regelmaat gratis busjes naar de gewenste locatie en je kunt hier met een kleine harp gemakkelijk in. 

 

PARKEERTERREIN HAAGWEG 

De beste parkeermogelijkheid is te vinden op een kleine 10 minuten loopafstand of enkele minuten met de gratis Cityshuttle (adres: Haagweg 6, 2311 AA Leiden, google maps). Hiervoor zijn bij de festivaldesk uitrijkaarten te verkrijgen voor slechts €6. Bovendien zal ons productieteam de gratis ritten na afloop van de concerten terug naar dit terrein coördineren. 

 

Route naar het parkeerterrein Haagweg vanaf de A4 

Neem afslag 7 (Leiden centrum) (N206). Volg de weg 1720 meter tot aan de Churchillaan (N206). Ga rechtsaf de Churchillaan op en volg deze 1700 meter tot aan de Haagweg (N206). Het parkeerterrein Haagweg ligt direct na het spoor aan uw rechterhand. 

 

Route naar het parkeerterrein Haagweg vanaf de A44 

Neem afslag 8 (Katwijk, Leiden centrum) (N206). U komt op de Plesmanlaan. Volg deze 300 meter tot de stoplichten (N206). Ga bij de stoplichten rechtsaf de Haagsche Schouwweg op (N206). Volg deze weg 200 meter tot de volgende stoplichten. U gaat hier linksaf (N206). U rijdt nu op de Doctor Lelylaan (N206) en volgt deze voor 1330 meter tot over de brug. Over de brug gaat u linksaf de Haagweg op. Parkeerterrein Haagweg ligt direct na het spoor aan uw rechterhand. 

 

INVALIDEN 

De dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaats bevindt zich pal voor de deur van Het Leidse Volkshuis, Apothekersgracht 33a. Verder kunt u met een invalidenparkeerkaart gratis parkeren op parkeerplaatsen voor kort parkeren. 

 

OPENBAAR VERVOER 

Alle locaties zijn op loopafstand van het Centraal Station.  

Op de locatie-info pagina vindt u de adressen van de locaties. We raden u aan via 9292ov.nl of via Google Maps - directions de beste route te bepalen. 

 

 

shopping cart

items

total

 

check out